KAŞ EKİMİ (DHI YÖNTEMİYLE)

İnsan vücudunda bulunan diğer tüyler gibi kaşlarda da zaman içinde dökülmeler olabilir. Kaşlar sadece belli bir alanda dökülebileceği gibi bütün olarak da dökülebilir. Kaş dökülmesi çoğu zaman strese bağlı faktörler sonucu da gelişebilmektedir. Strese bağlı gelişen dökülmeler geçici olabileceği gibi kalıcı kaş kaybına da sebebiyet verebilir. Kalıcı makyaj ve kontur işlemi yaptıran kişilerde buna bağlı kaş dökülmesi yaşanabilir.

Bunun dışında travmalara da bağlı dökülmelere sık olarak rastlanır. Aynı şekilde yüz bölgesinde gelişen yanıklar sonucu da  kaş kaybı oluşabilir

Kaş dökülmesi hangi alanda gelişirse gelişsin kaş dökülmesinin tek tedavi yöntemi kaş ekimidir.

Kaş ekimi uygulamasından sonra, ömür boyu dökülmeyen, istenildiği gibi şekil verilen doğal kaşlara kavuşursunuz.

Kaşa en yakın kalınlıkta olan, ense saçlarından DHI kaş ekimi yöntemiyle nakil yapılabilir.

Bazen hastalarımızın kaşlarını kalınlaştırmak istediklerinde şekil belirlenerek her bir kıl kökünün açısına göre ekim işlemi yapılır.

Kaş ekimi dhi tekniğiyle lokal anestezi atında 2-3 saat içinde uygulanmaktadır. İki kulak arası başın arka tarafından yani dönor alanımızdan ihtiyaç kadar kök alabileceğimiz küçük bir alanı kısaltıp micromotor yardımıyla greftleri tek tek alıyoruz. Kaş ekiminde tekli saç teli içeren greftler kullanmamız gerektiği için çoklu greftleri tekli saç teli içeren greftler halinde ayrıştırıyoruz. Ekilecek greftlerin açıları değişkenlik gösterebilir ancak ortalama olarak 20 ya da 25 derecelik açıyla ekilir.

Uygulama sonrası süreç saç ekiminde olduğu gibidir. Ekilen saç telleri 1 ay süresince dökülür. Ekimden 3 ay sonrasında kaşlar çıkmaya başladıktan sonra parmaklarınız ile kaşların çıkış yönüne doğru masaj yapmanız yön konusunda etkili olur. 6-8 ayda süreci tamamlamış olur.

Transfer işlemi DHI (kalem) yöntemi ile yapılacağı için donör bölgede ve operasyonun yaptığı alanda hiçbir iz kalmaz, iyileşme çok hızlı olur ve sık doğal kaşlara kavuşursunuz.

ğlı faktörler sonucu da gelişebilmektedir. Strese bağlı gelişen dökülmeler geçici olabileceği gibi kalıcı kaş kaybına da sebebiyet verebilir. Kalıcı makyaj ve kontur işlemi yaptıran kişilerde buna bağlı kaş dökülmesi yaşanabilir.

Bunun dışında travmalara da bağlı dökülmelere sık olarak rastlanır. Aynı şekilde yüz bölgesinde gelişen yanıklar sonucu da kaş kaybı oluşabilir
Kaş dökülmesi hangi alanda gelişirse gelişsin kaş dökülmesinin tek tedavi yöntemi kaş ekimidir.
Kaş ekimi uygulamasından sonra, ömür boyu dökülmeyen, istenildiği gibi şekil verilen doğal kaşlara kavuşursunuz.
Kaşa en yakın kalınlıkta olan, ense saçlarından DHI kaş ekimi yöntemiyle nakil yapılabilir.
Bazen hastalarımızın kaşlarını kalınlaştırmak istediklerinde şekil belirlenerek her bir kıl kökünün açısına göre ekim işlemi yapılır.

Kaş ekimi dhi tekniğiyle lokal anestezi atında 2-3 saat içinde uygulanmaktadır. İki kulak arası başın arka tarafından yani dönor alanımızdan ihtiyaç kadar kök alabileceğimiz küçük bir alanı kısaltıp micromotor yardımıyla greftleri tek tek alıyoruz. Kaş ekiminde tekli saç teli içeren greftler kullanmamız gerektiği için çoklu greftleri tekli saç teli içeren greftler halinde ayrıştırıyoruz. Ekilecek greftlerin açıları değişkenlik gösterebilir ancak ortalama olarak 20 ya da 25 derecelik açıyla ekilir.
Uygulama sonrası süreç saç ekiminde olduğu gibidir. Ekilen saç telleri 1 ay süresince dökülür. Ekimden 3 ay sonrasında kaşlar çıkmaya başladıktan sonra parmaklarınız ile kaşların çıkış yönüne doğru masaj yapmanız yön konusunda etkili olur. 6-8 ayda süreci tamamlamış olur.
Transfer işlemi DHI (kalem) yöntemi ile yapılacağı için donör bölgede ve operasyonun yaptığı alanda hiçbir iz kalmaz, iyileşme çok hızlı olur ve sık doğal kaşlara kavuşursunuz.

TOP